-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11996 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

حديث پيامبر اكرمكه فرمودهاند: هر كه قرآن را با آهنگ نخواند از ما نيست در مورد كساني كه در اين زمينه عاجزند چگونه است؟

در روايت از پيامبر اكرمنقل شده است: ليس منا من لم يتغنَّ بالقرآن دانشمندان در توضيح و معناي اين روايت گفتهاند كه اين حديث ربطي به صوت و لحن قرآن ندارد; بلكه معنايش اين است: كسي كه به واسطة قرآن غني و بينياز نشود و احتياج به غير داشته باشد از ما نيست چنان كه در روايات ديگر آمده است تلاوت كننده و قاري قرآن، بينيازي است، كه فقري بعد از آن نيست براي حامل قرآن سزاوار نيست كه معتقد باشد احدي از اهل زمين از او بينيازتر است هر چند مالك همة دنيا باشد.

البته اين روايت به آهنگ و صوت خوب هم معنا شده، اما مقصود اين است كه هر قاري، با هر صدايي كه خداوند به او داده، بايد تلاش نمايد تا قرآن را زيبا و با صوت و لحن عرب تلاوت كند، بنابر اين كسي كه عاجز از آن باشد تكليفي نخواهد داشت.(ر. ك: بحارالانوار، علامه مجلسي، ج 73، ص 342، مؤسسة الوفأ / مستدرك الوسائل، محدث نوري، ج 4، ص 273، مؤسسة آل البيت / سنن القرّأ و مناهج المجوّدين، الدكتور ابي مجاهد عبدالعزيز بن عبدالفتاح، ص 76 ـ 92، مكتبة الدار.)

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.